Saturday, March 26, 2005

geek nation

(22:53:43) hussein: yo mr clocker
(22:53:47) hussein: balik penang tak esok
(22:54:00) Aku: esok?
(22:54:04) hussein: yup
(22:54:05) Aku: why esok?
(22:54:05) hussein: esok
(22:54:17) hussein: ada *OSS meetup
(22:54:26) Aku: aikk? where??
(22:54:34) hussein: penang ler
(22:54:50) Aku: ni saper yg anjur?
(22:55:11) hussein: haha
(22:55:13) hussein: takde sapa laaa
(22:55:16) hussein: just makan2 je
(22:55:17) hussein: apa da
(22:55:26) hussein: kalau ko balik Penang esok leh join
(22:55:41) Aku: kalau balik esok sampai malam...camana nak join
(22:56:53) hussein: Ko bertolak pagi ler
(22:57:00) hussein: sampai ler dalam petang2
(22:57:30) Aku: bro saper lagi akan makan2 ni?
(22:57:43) hussein: Prof. Hakken
(22:57:44) hussein: Dr. Nah
(22:58:34) Aku: err...nk buat camana, takde rezeki la bro
(22:58:57) hussein: hehehe
(22:58:59) hussein: ok
(22:59:01) hussein: takpe
(22:59:02) hussein: :D
(22:59:28) Aku: harap anda mengenjoykan diri anda esok
(23:06:54) hussein: Jedi business
(23:32:01) hussein: not coming tomorrow?
(23:32:02) hussein: :D
(23:32:06) Aku: ya Allah
(23:32:08) Aku: camana nak buat
(23:32:09) Aku: :D
(23:32:14) hussein: flyyyy
(23:32:16) hussein: hehehe
(23:32:51) Aku: esok pun saya ada dinner
(23:32:55) Aku: dgn warga kampus sini
(23:34:44) hussein: owhh
(23:35:03) Aku: and ade gift exchange
(23:35:15) Aku: aku plan nk kasi cd debian sarge
(23:35:18) Aku: dgn slack
(23:35:20) Aku: :D
(23:36:46) hussein: malang lah awek mana yg dapat
(23:37:12) Aku: hahaha

*open source software

2 comments:

Putra Loneheart said...

selamat makan kenyang2 dan selamat membagi hadiah.
bagi cd debian ke?? naper tak bagi yg spesel skit cam cincin ke? hehehe gurau jek ;)

Stridz said...

di rumah, saya terbayang muka Putra utk sama2 menunggu bas di president square...bila tiba di sana, hanya beberapa kerat junior. Tiada Putra. :( . Naper tak bagi cincin? kalau saya tau nk tukar hadiah ngan saper, boleh saja pertimbangkan nk bagi cincin :D...cuma mengkanak-kanak (just kidding)