Thursday, November 13, 2008

Entry khas : Encik Zuhdi Najib

Ini entry khas.

Hoi Najib, aku dah dapat buku The Last Lecture yang kau kirim utk birthday aku tu. Puas aku tunggu tak sampai-sampai. Bila dah sampai, aku pulak takdak kat rumah, balik kerja pun lewat malam. Hari Ahad lepas baru aku ambik di pejabat pos laju. Aku tengok selumber je kau tulis nama penerima - 'Iwan'

Setakat ni aku baru baca sampai mukasurat 39. Aku rasa kalau aku concentrate, sehari je dah habis. Tapi kau tau je lah tugas sebagai Kernel Engineer membuatkan aku terlebih sibuk dengan segala bugs dan code fixing (ayat fiksyen). Hehe

Zuhdi, Jazakallah khair!

4 comments:

akikoba said...

pehh, bidang tugas yg mengagumkan!

kakjah said...

hadiah yg sy pos x sampai lagi??? (fiksi semata2)

iwan... dtg laaa sini... belanja saya!!! :D

nzuhdi said...

mula-mula nak letak, tokey shah baim nasi kandaq, aku takut adek2 hang buang pulak, ha ha ha.

Stridz said...

aki : terang-terang aku tulis ayat fiksyen. jangan kagum. haha

kakjah: kang saya pegi, lari...camana

superzuh: ciss...kena tulah baru tau, bengkak jari kaki pulak, haha